Kalendarium

Välkommen att träffa Suntarbetsliv!

Kalendarium

Suntarbetsliv bjuder in dig som arbetar inom kommun, region eller kommunalt företag till våra digitala seminarier och andra evenemang där vi deltar. Du får lära dig mer om olika arbetsmiljöfrågor och det stöd som Suntarbetsliv kan erbjuda. Vi vänder oss främst till chefer, skyddsombud och HR. Vi ses!

Lanseringsseminarium för Säkerhetsdialogen – ett nytt digitalt stöd för att förebygga hot och våld på jobbet

Hur förebygger man hot och våld på sin arbetsplats? Välkommen till ett digitalt seminarium där Suntarbetsliv visar hur det nya verktyget Säkerhetsdialogen är ett stöd i det arbetet.

När: 21 oktober, kl. 08.15-09.00 och 10 november, kl. 15.30-16.15
Hur: Sänds live via Teams på din dator eller mobiltelefon.
Vem: Vänder sig till chefer, skyddsombud och säkerhetsansvariga som vill förebygga hot och våld på jobbet och få inspiration, argument och konkreta verktyg att använda. Också bra för dig som jobbar inom HR och letar efter stöd att tipsa om internt.

Läs mer och anmäl dig här till den 21 oktober
Läs mer och anmäl dig här till den 10 november

  Gilla jobbet

  Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Hösten 2022 åker Gilla Jobbet på turné. Du kan träffa oss på Suntarbetsliv och våra vänner på Prevent och Afa Försäkring här:

  • Luleå, 13 oktober
  • Malmö, 18 oktober
  • Göteborg, 20 oktober
  • Karlstad, 25 oktober
  • Växjö, 9 november

  Anmälan görs via gillajobbet.se

  Tidigare inspelade seminarier