Laddar sidan

Alla ska må bra på jobbet.

Det är en självklarhet!
Viljan att nå dit delas av arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer, som 2012 tillsammans bildar Suntarbetsliv. Uppdrag; bidra till friska arbetsplatser inom kommuner, regioner och kommunala företag.

Illustration till sektionen: Alla ska må bra på jobbet.
Illustration till sektionen: Positiv förändring med samverkan

Positiv förändring med samverkan

Kraften att skapa friska arbetsplatser får vi när vi gör saker tillsammans. ”Tillsammans” blir därför grunden för hur vi arbetar och för allt vi gör.

Tillsammans med forskare, samarbetspartners och medarbetare i en mängd olika organisationer fångar vi in perspektiv, kunskap och erfarenheter som vi omvandlar till praktisk nytta för andra.

Verktyg som gör skillnad

Resultatet är verktyg och stöd som fungerar och engagerar, baserade på forskning och lång praktisk erfarenhet. Sådant som gör skillnad för dig och dina kollegor, din organisation och dem du möter. Som skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö och utvecklar verksamheten.
Dessutom; kostnadsfritt för dig inom kommun, region och kommunala företag!

Illustration till sektionen: Verktyg som gör skillnad
Orange front
Illustration till sektionen: Du leder utvecklingen

Du leder utvecklingen

Som chef, HR-medarbetare eller skyddsombud har du stora möjligheter att bidra till en frisk arbetsplats. En arbetsplats där människor mår bra och arbetar tillsammans. Därför vänder vi oss särskilt varmt just till dig. Du leder utvecklingen, vi bidrar med kunskap, verktyg, stöd och inspiration.

Tillsammans gör vi jobbet bättre.

Var vill du börja?