Aktivitetsmarkör

Jobba hos oss

Vill du också bidra till friska arbetsplatser inom kommuner, regioner och kommunala företag? Trivs du som bäst i ett arbetsklimat präglat av engagemang, samarbete och omtanke?

Hero bakgrundsbild

Vi drivs gemensamt av de fackliga organisationerna och arbetsgivarorganisationerna SKR och Sobona. Idag är vi 34 anställda som arbetar i attraktiva lokaler i centrala Stockholm.

Tillsammans gör vi jobbet bättre!

Lediga tjänster

Vi söker en verksamhetsutvecklare

Vill du tillsammans med oss bidra till friska arbetsplatser inom kommuner, regioner och kommunala företag i en tid då arbetsmiljöfrågor står högt på agendan? I takt med Suntarbetslivs spännande utveckling söker vi nu en verksamhetsutvecklare till staben med placering på vårt kansli i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag

Som verksamhetsutvecklare ingår du i staben och arbetar i en bred och verksamhetsnära roll där du blir en viktig del i vårt arbete med att bidra till utveckling av Suntarbetslivs interna processer. Ditt huvudsakliga uppdrag innebär att leda förändringsprocesser samt initiera och driva projekt av olika karaktär. Det kan till exempel handla om etablering av förändrade arbetssätt, mångfaldsplan, implementering och förvaltning av CRM-system samt andra digitala utvecklingsinsatser i samarbete med vår externa IT-partner.

Vi söker dig

Som är engagerad och utvecklingsinriktad, med förmågan att ta initiativ och driva processer framåt. Du är en skicklig förändringsledare som får med dig andra genom förankring och uthållighet. Din vilja att åstadkomma resultat tillsammans med andra är en viktig del för att lyckas i rollen, liksom att skapa struktur och tydlighet som en del av förändringsprocessen.

I din roll är din samarbetsförmåga A och O och du kombinerar din samarbetsförmåga med ditt resultatfokus och driv framåt. I rollen krävs också hög grad av prestigelöshet, flexibilitet och förmåga att hitta lösningar. Dessutom förstår du digitaliseringens betydelse som en del av att driva verksamhetsutveckling på ett effektivt sätt.

Vi vill att Suntarbetsliv ska spegla samhället i stort och ser mångfald som en styrka och självklarhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Läs mer om rollen och ansök

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan senast den 12 augusti. Läs mer om rollen och hur du ansöker https://www.signerarekrytering.se/lediga-jobb